Nido Tensei Shita Shounen wa S Rank Boukensha Toshite Heion ni Sugosu-zense ga kenja de eiyuu datta boku wa raisede wa jimini ikiru

Native Title
Japanese Title 二度転生した少年はSランク冒険者として平穏に過ごす~前世が賢者で英雄だったボクは来世では地味に生きる~ 二度転生した少年はSランク冒険者として平穏に過ごす~前世が賢者で英雄だったボクは来世では地味に生きる~
Total Chapter?
StatusPublishing
AuthorUpdating...
Genres , , , , ,
Rating7.0
Release Date
Latest Chapter Chapter 2

Sinopsis

sinop Pokonya manga iskai aja…

****
sinop ala westmanga:
jadi si mc iyeu atos ngaraosan 2x brojol ka dunya tah kalahiran nu ayena si mc tos ngucap bade hirup bebas spertos nu di pikahoyong na “bari gumujeung anjeunateh”, sareung bade jadi petualang ceunah… jeung deuih bade iraha aranjeun teh ngirim uleman ka simkuring mimin kasep tea iyeuteh tos gaduh acan, upami acan ku mimin bade di bantosan yeh aya di palih diyeu parawan anak tilu wa….
kdae ulah nyorangan wae hawatos eta duh, bilih kabujeng nganu….

Chapter #Date