Dark?
Koin138'

Nido Tensei Shita Shounen wa S Rank Boukensha Toshite Heion ni Sugosu-zense ga kenja de eiyuu datta boku wa raisede wa jimini ikiru

A Boy Who Has Been Reincarnated Twice Spends Peacefully as an S-Rank Adventurer, ~ I who was a Sage and a Hero of Previous World, Will Live in Peacefulness in the Next World ~, 二度転生した少年はSランク冒険者として平穏に過ごす~前世が賢者で英雄だったボクは来世では地味に生きる~
Nido Tensei Shita Shounen wa S Rank Boukensha Toshite Heion ni Sugosu-zense ga kenja de eiyuu datta boku wa raisede wa jimini ikiru
Bookmark
Followed by 2500 people
7.0

sinop Pokonya manga iskai aja…

****
sinop ala westmanga:
jadi si mc iyeu atos ngaraosan 2x brojol ka dunya tah kalahiran nu ayena si mc tos ngucap bade hirup bebas spertos nu di pikahoyong na “bari gumujeung anjeunateh”, sareung bade jadi petualang ceunah… jeung deuih bade iraha aranjeun teh ngirim uleman ka simkuring mimin kasep tea iyeuteh tos gaduh acan, upami acan ku mimin bade di bantosan yeh aya di palih diyeu parawan anak tilu wa….
kdae ulah nyorangan wae hawatos eta duh, bilih kabujeng nganu….

Status Ongoing
Type Manga
Author JUUICHIYA Sui
Posted By
Posted On
Updated On
King138'
-
Gobetjudi'


Comment

Koin138'